Caută
  • Dan Valentin VASILE

Begonia ingrijire si inmultire. Gradina sau Ghiveci

Actualizată în: 21 Nov. 2020


Formularea noastra are o virgula lipsa, insa sa nu credeti ca este o greseala. “ Begonia ingrijire si inmultire ” este una din cele mai cautate formule pentru informatii suplimentare despre begonia, de pe internet. Am hotarat sa scriem acest Ghid Complet pentru toti iubitorii de flori begonia, aflati in dificultate sau in dorinta de a se perfectiona in arta cresterii florilor. Ca de fiecare data, va rugam sa nu ezistati sa ne contactati direct pentru informatii suplimentare, astfel ca nu ne ramane decat sa va uram lectura placuta.

begonia-ingrijire

Begonia Semperflorens sau Begonie Curgatoare

Multi iubitori de begonia nu inteleg diferentele intre aceste doua tipuri de plante. Astfel, Begonia Semperflorens este denumita, mai popular, begonia de gradina, acea begonie care creste in straturi si din care se obtin adevarate "covoare de flori", insa poata fi cultivata si in ghivece. Begonia Curgatoare este acea begonie care se planteaza in general in ghivece suspendate si care genereaza adevarate cascade de flori.

Pentru inceput dorim sa specificam ca sfaturile noastre din acest articol de ingrijire begonia, fac referire la “begonia semperflorens”, begonia de gradina din familia Begoniacae, vestita floare care este una din cele mai pretabila la plantare in straturi. In cazul in care cautati informatii detaliate despre alte tipuri de