TRANDAFIRI

October 13, 2016

Cum si cand se planteaza trandafirii? Ei bine, plantarea trandafirilor poate fi realizata tot timpul anului. Atentie, vorbim de plantarea din butasi gata facuti, cu radacina libera, nu din butasi pe care ii produceti voi.  Totusi, plantati trandafirii astfel incat sa evitati inghetul prematur al acestora, fara sa fi avut timp sa formeze radacina in pamant.

Unelte si materiale necesare pentru planta...

October 6, 2016

Ca sa fie clar pentru toata lumea: Taierea trandafirilor este primavara iar toamna se realizeaza tunderea, exceptie facand taierea trandafirilor cataratori. Exista multe opinii asupra momentului si anotimpului in care se face cel mai bine aceasta operatie si cu siguranta exista persoane care au realizat taierea toamna si au avut succes. Ei bine, noi consideram ca tine doar de noroc acest lucru, da...

October 2, 2016

Stii sa cumperi si sa ingrijesti trandafiri urcatori? Tipuri de inflorire, temperatura minima de crestere, cum se taie, cu se ghideaza... Trandafirii urcatori sunt perfecti pentru a decora garduri, alei, ziduri, ferestre, pergole sau gradini in general. Totul este simplu daca stii cum sa-i alegi si cum sa-i ingrijesti. Iata aici ghidul nostru in acest sens.

Tipuri de trandafiri urcat...

September 28, 2016

Trandafirii sunt plante cu flori extrem de usor de ingrijit. Astfel ca ingrijirea trandafirilor face chiar si dintr-un gradinar ne-experimentat un gradinar iscusit.

Cu sute de soiuri disponibile pe piata, fiind plante cu adevarat perene, trandafirii sunt printre cele mai cautate flori pentru gradini.

Va recomandam parcurgerea prezentului articol, astfel incat la final sa aveti trandafiri care vor ar...

September 8, 2016

Am scris un articol ca un ghid complet despre trandafir japonez - Ingrijire, Inmultire, Taiere, Boli, etc.

Un trandafir japonez, care de fapt este un trandafir originar din China, cu denumire stiintifica - Hibiscus, este una din cele mai populare flori crescute in locuintele din Romania. Aminitirile celor in varsta sunt strans legate de aceste plante frumoase, dat fiind ca in urma cu zeci de ani, m...

Please reload

© 2015 - 2021 by Max Bayern Srl, Comuna Poplaca 830E

Zona Industriala Poplaca

Judetul Sibiu, Romania

J 32 / 1147 / 2011, RO 29428316, Raiffaisen Bank  

Sera Flori: 0723.397.522

Pepiniera Plante: 0722.548.931

E-mail:  florisibiu@gmail.com

Program:

Luni - Sambata: 09:00 - 18:00

Duminica - Inchis

Paste - prima si a doua zi - inchis

1 Mai - inchis

1 Decembrie - 20 Februarie - inchis

  • Facebook Social Icon